Erdoğan Cebeci İlkokulu


Vizyon: Düşünen, üreten, Hayata sevgiyle ve Umutla bakan Bireyler yetiştirmek ve Her zaman lider bir okul olmak

Misyon: Bakanlıkça belirlenmiş olan eğitim öğretim programları çerçevesinde; Okulumuz öğrencilerini; Günümüz modern; kendini gerçekleştirmiş, doğasında var olan gizil güçlerini, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma toplumunda bireysel ve toplumsal sorumluluklarını gerektiği gibi yerine getirebilen birey olma bilincini kazandırmak. Millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak bütüncül bir kişilik gelişimini gereğince başarabilen erdemli bireyler yetiştirmek , Kurumun varoluş sebeplerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Başarılar: SBS İl 7. si 2011 Satranç İl Birincisi 2012 Satranç Küçükler İl 3.sü 2014

Saatler: 08:30 - 14:40
Isınma: DOĞAL GAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: ingilize
Sportif Etkinlikler: okulumuzun halı sahasında sınıflar arası futbol turnuvaları yapılmaktadır.Beden eğitim saatlerinde kültür fizik hareketleri yapılmaktadır.ayrıca Genlik ve Spor Bakanlığıyla yapılan protokol gereği 4.sınıflrımız haftada 4 saat beden eğitimi öğretmeni eşliğinde spor yapmaktaır.
Bilimsel Etkinlikler: zeka oyunları atölyemizde her sınıf serbest etkinlikler dersinde öğretmenleri eşliğinde zeka oyunları oynamaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda MEB´nın ,Samsun MEM´nün,Yakakent İlçe MEM´nün projeleriyanısıra okulumuzun projeleride yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: okulumuzda uluslar arası etwinning projeleri yürütülmektedir.

Telefon - 03626114099

Belgegeçer - (362) 611 3148

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://erdogancebeci.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mahalle Cumhuriyet Sokak No193/2 Yakakent Samsun

Öğretmen :13
Öğrenci :135
Derslik :13
Kütüphane Kitap Sayısı :2082
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Merkez

Adres - Merkez Mahalle Cumhuriyet Sokak No193/2 Yakakent Samsun

Ulaşım Yaya - Araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1200m Yaya 17 dk. Araç 2 dk.